•  Soalan Lazim (KLIK DISINI DAHULU)
•  Profil Syarikat
•  Mengapa Pilih HR?
•  Video gallery
•  Galeri gambar aktiviti group
•  Testimoni Ahli Jutawanhr2u
•  Testimoni Pengguna produk
•  Testimoni Pengguna TRUE WHITE
•  Khasiat Susu Kambing
•  Khasiat Higoat
•  Kelebihan Mobile Stokis
Jumlah Prospek : 1953
Jumlah Ahli Vip : 919
Jumlah mendaftar : 2872
Pelawat online : 21
Jumlah pelawat : 568313
Selamat datang ke JutawanHR2u.com, website ini telah dilancarkan secara rasminya pada 1 / 01 / 2011.Penyertaan ahli telah pun dibuka sekarang.Cepatlah menjadi ahli yang terawal agar anda boleh menjadi leader yang berjaya! JANA PENDAPATAN LUMAYAN BERSAMA HR MARKETING! SILA KLIK MENU SEMINAR HEBAT UNTUK MENGIKUTI SEMINAR-SEMINAR TERBARU YANG KAMI ANJURKAN UNTUK MEMBIMBING USAHAWAN MENJADI JUTAWAN!

Selamat Datang Ke Sebuah Platform Menuju Kejayaan

Bersama Syarikat Gergasi MLM HR Marketing

 

\"\"

 


 

\"PERCAYA 100% IMPIAN ADALAH DOA…
SEDARI
BAHAWA “9/10 KEKAYAAN ADALAH DARI PERNIAGAAN\" 
( hadis )
 


HR Marketing Mendapat Sambutan Yang Sangat Luar Biasa
 

\"\" 

Apa yang Bakal Anda Perolehi

\"\"

Bonus, Insentif dan Banyak Lagi. Peluang HR menawarkan banyak manfaat kepada Pengedar dari segi kewangan, pengakuan rakan, kebanggaan prestasi, rasa kesyukuran apabila membantu orang lain, bekerja dengan keluarga, dan penghargaan memiliki perniagaan sendiri.

Potensi Pendapatan. Sebagai Pengedar HR, anda boleh memperoleh pendapatan melalui pelbagai cara yang berbeza. Anda boleh mendapatkan pendapatan melalui sekurang-kurangnya 10 cara yang berbeza. Ini termasuk keuntungan runcit dan pelbagai bonus dari beberapa peringkat prestasi.

Kos Permulaan Rendah. Dengan hanya Kit Jualan HR yang diperlukan sebagai kos permulaan, hampir setiap orang berpeluang memiliki peluang HR. Berbanding dengan peluang usahawan yang lain, kos permulaan untuk perniagaan HR adalah terendah - satu harga yang mampu dimiliki oleh hampir bagi semua orang yang mempunyai keinginan untuk melabur dalam masa depan mereka.

Risiko Rendah. Perniagaan HR yang tidak memerlukan inventori telah merendahkan risiko untuk mulakan bisnes. Jaminan kepuasan HR selalu menjadi ukuran kepercayaan dalam kualiti dan nilai produk HR, salah satu cara menyokong pembangunan Pengedar.

Berasaskan Prestasi. HR membekalka perniagaan berasaskan prestasi yang memberi ganjaran berdasarkan usaha mereka. Semakin besar matlamat kewangan, lebih banyak masa dan usaha seorang Pengedar perlu diletak ke perniagaannya. Dengan peluang HR, pengedar boleh bekerja sebanyak atau sedikit masa mengikut kesukaannya. Ganjaran langsung berdasarkan prestasi mereka.

Kerja Sambilan Yang Fleksibel. Anda mempunyai fleksibiliti bekerja sambilan, dalam ketika yang sama anda boleh menjaga waktu pekerjaan penuh atau mengembang bisnes HR menjadi kerjaya sepenuh masa. Anda mementukan masa untuk melabur dalam membina kerjaya HR.

Sokongan Produk dan Syarikat. Peluang usahaan HR disokong oleh pelbagai produk HR yang berkualiti, dalam semua kategori pengeluaran mahupun perkhidmatan yang sedia ada. Amway membentuk reputasi dalam inovasi dan mengilang produk bermutu.

Kesetaraan Kesempatan. Sesiapa yang memulakan perniagaan HR akan bermula pada tahap yang sama. Setiap Pengedar baru memiliki kesempatan yang sama untuk melampaui Pengedar yang paling berjaya, dan peluang perniagaan terus dipertingkatkan.

 

Produk Hebat HR Marketing

 

\"\"

 

Bagaimana begitu mudah berjaya mencipta pendapatan

5 angka sebulan bersama HR Marketing?

 

SEMUDAH A, B, C, D

 


Langkah Pertama :

\"\"
   A = Ahli

Anda memulakan langkah bijak dengan menjadi ahli HR MarketingLangkah Kedua :


\"\"

 


B = Beli Guna Sendiri 160PV

Beli produk HR untuk anda guna sendiri seisi keluarga.

Langkah Ketiga :
\"\"
C = Ahli


Kongsikan kehebatan produk HR pada rakan, jiran, keluarga dan kenalan baru agar menjadi ahli HR Marketing untuk memudahkan anda.

Anda boleh membuat promosi link website ini 
secara online.


Langkah Keempat :

\"\"

D = Ahli

Bantu ahli baru HR di bawah rangkaian anda     supaya duplicate apa yang anda telah buat.

 


\"\"

 

 

SILA KLIK MENU DAFTAR PERCUMA DI ATAS LAMAN WEBSITE INI UNTUK ANDA MENDAFTAR SEBAGAI AGEN / STOKIS


  © Hak Cipta JutawanHr2u.com 
Tidak ada mana-mana bahagian website ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersil dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara sah daripada ADMIN.Jika mana-mana pihak didapati berbuat demikian, pihak kami akan mengambil tindakan.Untuk mendapatkan kebenaran menyalin mana-mana bahagian website ini,Sila hubungi/email kepada ADMIN.